Teknoloji Transfer Ofisi Tarafından Sağlanan Destekler

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından;

• Akademisyenlerin geliştirdiği bir yöntem/ürün/prototip vb. çalışmaları projelendirerek sanayiye sunabilir,
  • Akademisyenler firmalar ile yaptığı çalışmaları SDÜ TTO üzerinden yürütmek isterse SDÜ TTO tüm tecrübesiyle destek verebilir,
  • SDÜ TTO geliştirilen projelerin sanayiye tanıtılması noktasında destek verebilir.

Bahsedilen hizmetlerden faydalanabilmek amacıyla;

1. Üniversite Sanayi İşbirliği ekibi, ilk olarak akademisyen ile bir toplantı organize eder ve projenin tüm detaylarını anlamaya çalışır.
  2. Ulaşmak istenilen firmalar ile ilgili önerileri de alarak hedef pazar/ müşteri analizini yapar.
  3. SDÜ TTO, akademisyenin proje geliştirme ve yönetim ekibi ile firmalarda proje tanıtım toplantıları organize eder ve firmalar ile akademisyeni bir araya getirir.
  4. Toplantı çıktıları doğrultusunda işbirliği/ satış yapılacak firmalar ile SDÜ TTO iş modeli geliştirir.
Bu İçeriği Paylaş!